Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Konsultti (Exchange, M365)
Helsinki

Sulavan tavoite on olla Suomen paras, osaavin ja kokenein Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys. Yrityksemme on etujoukoissa digitaalisessa palveluliiketoiminnassa ja pilviratkaisujen toteuttamisessa. Tarjoamme asiakkaillemme ylivoimaisen palvelukokonaisuuden ja osaamisen. Yrityksen palveluksessa on eniten Microsoftin Most Valuable Professional (MVP) -tunnustuksen saaneita asiantuntijoita Suomessa. Lisäksi osoituksena maailmanluokan osaamisesta kahdella Sulavan asiantuntijalla on Microsoft Certified Master (MCM) -tutkinto, ja yksi harvoista Microsoft Regional Director -vastuun saaneista asiantuntijoista.Miksi Sulava?Meillä saat alansa parhaat osaajat työkavereiksi! Sulavan asiantuntijat ovat tunnettuja ja rautaisia ammattilaisia. Esiinnymme usein seminaareissa ja tapahtumissa, pyöritämme User Groupeja, julkaisemme kirjoja ja olemme aktiivisia blogipostauksissa. Saat mahdollisuuden oppia pitkän linjan ammattilaisilta, ja tuen kehittyä alansa huipuksi.Me arvostamme ja luotamme – teemme uuttaHengitämme sitä mitä teemme – näin voimme tarjota asiakkaille aina ajankohtaista ja tuoreita näkemyksiä ja omaa kokemusta. Pelkän promisewaren sijaan teemme deliverywarea :).Tätä on SulavaLuottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltämme sulavalainen. Työntekijöiden omistama ja kannattava kasvuyritys. Tiimityö. Etätyö. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Irtokarkit. Jäätelöallas. Microsoft. Toimisto keskustassa. Seminaarit. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit. Limsakaappi.Luen lisää:https://www.sulava.com/yritys/ura-sulavalla/

Haemme nyt kokenutta Exchange-asiantuntijaa: kehity kanssamme kokeneeksi M365-konsultiksi

Sulavan tavoite on olla Suomen paras, osaavin ja kokenein Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys. Yrityksemme on etujoukoissa digitaalisessa palveluliiketoiminnassa ja pilviratkaisujen toteuttamisessa. Tarjoamme asiakkaillemme ylivoimaisen palvelukokonaisuuden ja osaamisen.


Haemme nyt mielenkiintoisiin ja vaativiin projekteihin kokenutta konsulttia kehittämään luovia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Olet töissäsi marinoitunut kokeneeksi Exchange-asiantuntijaksi ja haluat nyt kehittää taitojasi M365-pilvipalveluiden suuntaan.


Asiantuntemuksesi, kiinnostuksen kohteesi ja kehityksesi muokkaavat työnkuvaasi. Olet osa ketteriä ja osaavia tiimejämme, jotka vievät asiakkaamme kohti uutta teknologiaa ja työelämän muutosta. Avuksesi saat Suomen osaavimman tiimin ja kaikessa tukevat kollegat.


Mitä toivomme sinulta?

• Internet- ja verkkoteknologioiden perusosaamista

• AD-ympäristöjen ja Windows-palvelinten hallintakokemusta

• Paikallisten Exchange-ympäristöjen suunnittelu- ja hallintakokemusta

• Kokemusta Exchange-hybridiympäristöistä

• Ymmärrystä sähköpostin tietoturvasta

• Haluat kehittää konsulttina ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin

• Olet hyvin oppimiskykyinen ja -haluinen, oma-aloitteinen ja itsenäisesti työskentely on sinulle arkipäivää

• Työskentelet ja dokumentoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, sekä suullisesti että kirjallisesti.


Plussaa on jos sinulla on tarjota:

• Suoritettuja Microsoft-sertifiointeja – joita muuten suoritat meillä paljon lisää oman kehityskaaresi mukaan

• Laajempaa Office 365- ja Azure-palveluiden kokemusta

• Kokemusta SMTP-protokollasta ja sähköpostin tietoturvasta

• Laajempaa kokemusta tietoturvateknologioista

• Työasemahallinnan osaamista

• Kokemusta sähköpostimigraatioista Office 365:een

• Muiden sähköpostijärjestelmien (esim. Lotus Notes) tuntemusta


Me tarjoamme parhautta

Meillä kätesi jälki näkyy. Saat alan parhaat osaajat työkavereiksi, jotka tukevat kehitystäsi alan huipulle! Apua ongelmiin saat kaikilta ja opit pitkän linjan ammattilaisilta.

Sulavan asiantuntijat ovat tunnettuja ja rautaisia ammattilaisia. Esiinnymme usein seminaareissa ja tapahtumissa, pyöritämme käyttäjäkerhoja, julkaisemme kirjoja ja olemme aktiivisia blogipostauksissa. Saat tuen kehittyä alan kärkiasiantuntijaksi. Hengitämme sitä mitä teemme – näin voimme tarjota asiakkaille aina ajankohtaisia ja tuoreita näkemyksiä ja omaa kokemusta.

Tutustu tuleviin työkavereihisi täältä.


TÄTÄ KAIKKEA ON SULAVA


Luottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltämme Sulava. Työntekijöiden omistama ja kannattava kasvuyritys. Tiimityö. Etätyö. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Irtokarkit. Jäätelöallas. Microsoft. Toimisto keskustassa. Seminaarit. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit. Limsakaappi.


MITÄ ET MEILTÄ LÖYDÄ?


Meiltä et kuitenkaan löydä middle managementia, loputtomia viikkopalavereita, käsienheiluttelijoita, joo-miehiä, kvartaalitaloutta, turhaa sisäistä byrokratiaa tai mikromanageerausta.


Työpaikka on vakituinen. Työ edellyttää säännöllistä läsnäoloa Helsingissä, mutta voit asua missä päin Suomea tahansa.

Laita hakemusta ja CV:tä tulemaan ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme! Etenemme heti kun sydämeltään sulava on löytynyt. Lähetäthän hakemuksesi vain lomakkeen kautta (ei siis sähköpostitse).


Lisätietoja antaa


Juha Heikkonen

juha.heikkonen@sulava.com

 
Tehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
IT/tietoliikenne
Kaupunki tai kunta
Helsinki
Sijainti
Uusimaa
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
7.5.2019 0:00
Haku päättyy
31.12.2019
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
 
Työpaikan numero
10623
Työpaikan luonne