Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Kirjanpitovastaava
Laitila

Laitilan Tilikiinteistö Oy perustettiin vuonna 1967 palvelemaan maatalouksia ja yrityksiä kirjanpito, verotus ja palkanlaskenta asioissa.
Tänään meitä on kaksikymmentä taloushallinnon ja kiinteistöalan osaajaa valmiina palvelemaan Sinua.

 

Etsimme asiakasyrityksellemme Laitilan Tilikiinteistö Oy:lle kirjanpitovastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Voit olla joko KLT-kirjanpitäjä tai kirjanpitäjä, jolla on useamman vuoden kokemus tehtävistä. Mikäli olet kiinnostunut kehittämään ammattitaitoasi, sinulla on mahdollisuus suorittaa KLT-tutkinto työn ohessa. Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Hae paikka pian, työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävän kuvaus 

Työtehtäviisi kuuluu toimia itsenäisesti omalla vastuualueellasi vastaten kokonaisvaltaisesti omien asiakkaidesi kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä sekä taloushallinnosta. Työskentelet tiiviisti asiakasrajapinnassa auttaen ja ratkaisten asiakkaidesi monipuolisia taloushallinnon tarpeita. Tehtävässäsi vastaat myös osastosi toimivuudesta ja kehittämisestä. Huolehdit tiimisi töiden resursoinnista sekä laadunvalvontaan liittyvistä asioista. Työsi sisältää raportointia ja seurantaa, mutta ennen kaikkea aktiivista läsnäoloa oman tiimisi arjessa. Jämäkkänä esimiehenä toimit vastuullisena suunnannäyttäjänä ja organisoijana.

Toivomme sinulta

Edellytämme sinulta soveltuvaa taloushallinnon koulutusta ja useamman vuoden työkokemusta kirjanpidon ja tilinpäätössuunnittelun tehtävistä. Verotukseen ja arvonlisäveroihin liittyvät asiat ovat sinulle tuttuja sekä omaat hyvät tietotekniset taidot. Omaksut nopeasti uusia asioita ja kykenet työskentelemään itsenäisesti. Suhtaudut työhösi tunnollisesti ja haluat aktiivisesti kehittää ammattitaitoasi eteenpäin. Lisäksi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot. Asiakkaalla on käytössä Procountor-järjestelmä, joten aikaisempi kokemus tästä järjestelmästä katsotaan eduksi, mutta järjestelmän käyttöön perehdytetään.  

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vastuullisen työtehtävän tehokkaassa talousyksikössä. Saat vastuullesi pitkäaikaiset ja saumattomat asiakassuhteet ja niiden kehittämisen. Lisäksi tarjoamme viihtyisät työtilat sekä ajanmukaiset työvälineet työtehtävän hoitamiseen.


Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Julia Saunamäki, puh. 050 5135157 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 2.11.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat


Tehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
Taloushallinto/tilintarkastus
Kaupunki tai kunta
Laitila
Sijainti
Varsinais-Suomi
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
10.9.2021 0:00
Haku päättyy
2.11.2021
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Julia Saunamäki
Työpaikan numero
42793
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.