Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Kirjanpitäjä
Oulu

PKC Group on luotettu ja tunnustettu globaalin kuljetusteollisuuden kumppani ja ensisijainen toimittaja johtaville hyötyajoneuvo- sekä kiskokalustovalmistajille maailmanlaajuisesti. Yhtiö on osa Samvardhana Motherson Groupia, joka on yksi maailman 23 suurimmista autoteollisuuden yrityksistä. Maailmanlaajuisen palvelu- ja tuotantoverkoston avulla olemme siellä missä avainasiakkaamme haluavat meidän olevan. PKC Groupin toimipaikat sijaisevat Brasiliassa, Kiinassa, Virossa, Suomessa, Saksassa, Liettuassa, Meksikossa, Puolassa, Venäjällä, Serbiassa ja USA:ssa. Lisätietoa: www.pkcgroup.com ja www.motherson.com


Etsimme asiakasyrityksellemme PKC Group Oy:lle Kempeleen toimipisteeseen tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan huhti-toukokuun aikana ja työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Kirjanpitäjänä työskentelet yrityksen ulkoisesta laskennasta vastaavassa nuorekkaassa tiimissä, jossa on hyvä tekemisen meininki. Tehtävässäsi käsittelet kotimaisten yhtiöiden kirjanpidon aineistoja, osallistut tilinpäätösten tekoon sekä hoidat osto- ja myyntireskontraan liittyviä töitä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat tehtävään soveltuvan koulutustaustan (esim. tradenomi) lisäksi muutaman vuoden kokemuksen vastuullisista ja vaativista taloushallinnon tehtävistä. Työntekijänä olet asiakaslähtöinen ja proaktiivinen sekä omaat hyvät IT- ja tiimityöskentelytaidot. Kykenet työskentelemään tuloksellisesti niin itsenäisesti kuin osana asiantuntijatiimiä. Työ rytmittyy pääsääntöisesti ennaltasovittujen aikataulujen mukaisesti, joten työskentelytapasi tulee olla järjestelmällinen ja pystyt sitoutumaan kansainvälisen yrityksen määräaikoihin. Kommunikoit sekä suullisesti että kirjallisesti suomen kielen lisäksi myös kohtuullisesti englannin kielellä. Eduksi katsomme kokemuksen Basware, Intime Plus ja Kasperi -ohjelmistoista.

PKC tarjoaa mielenkiintoisen, vastuullisen ja kehittävän työtehtävän sekä mukavan ja viihtyisän työympäristön kilpailukykyisine henkilöstöetuineen. PKC:llä panostetaan henkilöstön koulutukseen, viihtyvyyteen ja hyvään työilmapiiriin.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. 030 6090 649 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi ma 1.4. klo 10-11 ja to 4.4. klo 14-15 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 7.4.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi


Tehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
Taloushallinto/tilintarkastus; Toimistotyö; Teollisuus/tuotanto
Kaupunki tai kunta
Oulu
Sijainti
Pohjois-Pohjanmaa
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
28.3.2019 10:00
Haku päättyy
7.4.2019
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Anu Grekula
Työpaikan numero
53945
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.