Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Kiinteistösihteeri tai -kirjanpitäjä
Naantali

Etsimme yhteistyössä asiakkaamme J-Isännöinti Oy:n kanssa yrityksen toimistotiimiin vakituiseen työsuhteeseen

Kiinteistösihteeriä tai kirjanpitäjää 

vastaamaan kiinteistösihteerin tai -kirjanpitäjän monipuolisista tehtävistä asiakaspalvelusta laskutukseen. Työsuhde solmitaan suoraan J-Isännöinti Oy:n kanssa. 

Työ edellyttää aiempaa kokemusta kiinteistösihteerin tai -kirjanpitäjän tehtävistä sekä sujuvaa tietotekniikkaosaamista, erityisesti Domus-isännöintijärjestelmän hallinta on eduksi. Laskemme eduksi alan tuoreen työkokemuksen. Työ vaatii huolellisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa. Toivomme, että olet työskentelytyyliltäsi omatoiminen, omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet työssäsi järjestelmällinen ja tarkka. 

Työtehtäviin kuuluvat mm.

  • Asiakaspalvelutehtävät ja -yhteydet
  • Laskutus, ostolaskujen käsittely ja maksatus
  • Kirjanpidon avustavat tehtävät
  • Viranomaisilmoitukset
  • Osakasrekisteröinnit
  • Avustavat isännöitsijän tehtävät

Tehtävässäsi sijaistat 31.12.2020 saakka vanhempainvapaalla olevaa kiinteistösihteeriä. Kiinteistösihteerin palattua takaisin töihin sinulla on mahdollisuus kouluttautua alalla esimerkiksi isännöitsijäksi. 

J-Isännöinti Oy on pääasiassa Naantalin ja Raision alueella toimiva isännöintitoimisto, jossa pääset tekemään työtä jatkuvasti kehittyvällä isännöintialalla. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen vakavaraisessa yhtiössä mukavien työkavereiden tukemana. Järjestämme perehdytyksen työhön ja mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Kumpulainen puh. 030 6090 633 arkisin klo 9-15.

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.3.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi


Tehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
Kiinteistöala; Taloushallinto/tilintarkastus; Toimistotyö
Kaupunki tai kunta
Naantali
Sijainti
Varsinais-Suomi
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
19.2.2020 12:00
Haku päättyy
15.3.2020
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Anne Kumpulainen
Työpaikan numero
18757
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.