Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Key Account Manager
Helsinki

Eilakaisla on valtakunnallisesti toimiva, suomalainen henkilöstöpalvelualan perheyritys. Palvelujamme ovat rekrytointi, henkilöstövuokraus, ulkoistetut henkilöstöratkaisut, uudelleensijoituspalvelut, soveltuvuusarvioinnit ja konsultointi HR-kysymyksissä. Tarjoamme ammattilaisia vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin erityisesti asiakaspalvelussa, IT:ssä, myynnissä ja markkinoinnissa, taloushallinnossa, vakuutus- ja rahoitusalalla, teollisuudessa ja logistiikassa. Olemme auttaneet asiakkaitamme menestymään jo vuodesta 1971 ja olemme yksi alamme johtavista yrityksistä. Vahvuuksiamme ovat luotettavuus, työntekijöiden ammattitaito, palvelunopeus ja kattava palveluvalikoimamme. Tavoitteenamme on tarjota alan paras palvelukokemus ja korostamme toiminnassamme laatua.

Etsimme valtakunnalliseen asiakkuusmyyntiin sinua asiakkuuksien johtamisesta ja palvelemisesta kokenut tehopakkaus, jonka käsissä pysyy monta narua ja suussa samaan aikaan hymy!

Työtehtäviisi kuuluvat

Key Account Managerin tehtävässä vastaat valtakunnallisista nimetyistä asiakkaista. Toimit B2B -henkilöstöpalveluiden myynnissä hoitaen systemaattisesti ja pitkäjänteisesti nimettyjä asiakkaita pyrkimyksenä asiakkuuksien kasvattaminen ja asiakastyytyväisyyden varmistaminen. Työpareina on ensisijaisesti henkilöstö- ja rekrytointikonsulttimme sekä uusasiakashankinnassa työskentelevät myyntipäälliköt. Työpisteesi on Helsingissä, mutta toiminta-alueenasi on koko Suomi. Toimit osana Etelän palveluorganisaatiota ja raportoit johtoryhmään kuuluvalle palvelujohtajalle.

Odotuksemme

Arvostamme vahvaa kokemusta B2B puolen myynnistä, kaupallista koulutusta sekä ennen kaikkea ennakkoluulotonta ja rohkeaa will-to-win -asennetta. Verkostoidut aktiivisesti ja luot kestäviä asiakassuhteita. Sinulla on kykyä neuvotella yritysjohdon kanssa, joskus pitkissäkin prosesseissa, sopimushallintaa unohtamatta. Vahvistat Eilakaisla-brändiä persoonallasi ja kyvyilläsi ja keskustelet luontevasti niin HR-johtajien ja -päälliköiden, kuin toimitusjohtajien ja liiketoiminta-alueiden vetäjien kanssa.

Toimit järjestelmällisesti ja johdonmukaisesti vakuuttaen asiakasta asiantuntevalla otteellasi. Viet asioita jämptisti eteenpäin positiivisella asenteellasi aina huolehtien erinomaisesta asiakaskokemuksesta. Digitaaliset työkalut ja myynnin toiminnanohjausjärjestelmät ovat sinulle tuttuja. Suomen kielen lisäksi tulet toimeen sujuvasti englannin kielellä, ruotsin kielen taito on etu.

Tarjoamme sinulle

Me puolestamme tarjoamme sinulle huippuroolin alan aitiopaikalta tunnetussa valtakunnallisessa perheyrityksessä. Me Eilakaislalla kehitämme toimintaamme ja palveluvalikoimaamme jatkuvasti ja pyrimme löytämään jokaisen asiakkaan henkilöstötarpeisiin oikeanlaisen ratkaisun. Alan parhaiden henkilöstökonsulttien avulla varmistamme asemamme henkilöstöpalvelualan tunnetuimpana, arvostetuimpana ja yrityskuvaltaan parhaana yrityksenä sekä alansa edelläkävijänä.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 25.6.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitusjohtaja Tom Kaisla (030 60900). Haastattelemme jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Tehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
Myyntitehtävät
Kaupunki tai kunta
Helsinki
Sijainti
Uusimaa
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
8.6.2018 9:50
Haku päättyy
25.6.2018
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Tom Kaisla
Työpaikan numero
40255
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.