Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Järkähtämätön järjestäjä ja luova tekstintuottaja - johdon assistentti
Sotkamo


Järkähtämätön järjestäjä ja luova tekstintuottaja - Tule Terrafamelle johdon assistentiksi!

Terrafamelaisena pääset tekemään maailmasta pikkuisen paremman – valmistamme nimittäin matalan hiilijalanjäljen akkukemikaaleja, jotka mahdollistavat liikenteen sähköistymistä. Vaikuttavaa tuotantoprosessiamme pyörittää 900 hengen joukkue Sotkamossa, lähellä Kajaania.

Johdon assistentti tukee toimitusjohtajaamme ja johtoa sekä osallistuu monipuolisesti viestintään. Saat loistavan mahdollisuuden seurata liiketoiminnan kehittymistä piikkipaikalta supermielenkiintoisella akkuteollisuuden alalla! 

Johdon assistentilla on rautainen ote suunnitteluun ja toteuttamiseen. Järjestelmällisyyttä ja nokkeluutta tarvitaan, kun yhteensovitetaan johdon, asiakkaiden ja muiden sidosryhmien aikatauluja. Hyödynnät ennakointia, tilannetajua, hienotunteisuutta ja luottamusta. Valmistelet mm. tapaamisia, vierailuja ja tapahtumia. Pääset käyttämään luovuutta jopa satojen henkilöiden avoimien ovien tapahtumien järjestämisessä. Osallistut myös hallituksen kokousten valmisteluun.

Luovuuttasi pääset hyödyntämään myös viestintätehtävien parissa. Tuotat sisältöä yhdessä johdon kanssa mm. LinkedIn- ja Teams-alustoille sekä julkaisuihin. Sinulta luonnistuu niin virallinen kuin rennompi tekstikin suomeksi ja englanniksi. Osaat rakentaa visuaalisia ja vaikuttavia powerpoint-esitysmateriaaleja. 

Johdon assistenttina kuulut kymmenhenkiseen People&Culture -tiimiin, joten pääset osallistumaan myös henkilöstöpalveluiden tehtäviin. Saat erinomaisen tuen ja perehdytyksen tehtävään. Huolehdimme sinusta myös mm. laajan työterveyshuollon, oppimis- ja virkistysmahdollisuuksien avulla.

Terrafamen pääkonttoritoiminnot sijaitsevat Sotkamossa. Kainuussa on erinomaiset harrastusmahdollisuudet erityisesti urheilusta ja ulkoilusta nauttiville. Osittainen etätyö onnistuu. Työ on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen ja edellyttää joustavuutta työajoissa.

Jos haluat lisätietoja tehtävästä, soita Terrafamen henkilöstöjohtaja Heini Hämäläiselle (040 7121 466).

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 15.8.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Terrafamen toiminnan tarkoituksena on keventää liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Terrafamen yhdelle teollisuusalueelle sijoittuva integroitu tuotanto omasta kaivoksesta akkukemikaaleiksi muodostaa ainutlaatuisen ja energiatehokkaan tuotantoketjun, joka tuottaa asiakkaille akkukemikaaleja, joiden hiilijalanjälki on selvästi teollisuuden keskiarvoa matalampi.
Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015 ja sen tuotantolaitokset sijaitsevat Sotkamossa. Vuonna 2020 sen liikevaihto oli 338 MEUR ja yhtiön teollisuusalueella työskenteli noin 2 000 työntekijää, joista hieman yli puolet kumppaniyritysten kautta.
Tehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
Toimistotyö
Kaupunki tai kunta
Sotkamo
Sijainti
Kainuu
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
23.7.2021 0:00
Haku päättyy
15.8.2021
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Anu Grekula
Työpaikan numero
74937
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.