Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Järjestelmäasiantuntija
Espoo

Bit Group Finland Oy on kotkalainen ICT-alan asiantuntija. Tarjoamme IT-ratkaisut yritysten tarpeisiin aina konsultoinnista laitteistojen ylläpitoon ja huoltoon. Palvelemme niin pieniä kuin suurempiakin yrityksiä joustavasti ja kustannustehokkaasti ilman pitkiä huoltojonoja. Meille on tärkeää löytää ratkaisut nopeasti ja asiakkaan ehdoilla.
Palveluihimme kuuluvat vaativatkin laitteistojen käyttöönotot toimialasta riippumatta. Asennamme valmiiksi koko paketin aina työasemista ja palvelimista sähköposteihin ja tietoturvaan. Ylläpitopalveluilla varmistamme, että asiakas välttyy turhilta käyttökatkoksilta ja ohjelmistot pysyvät ajan tasalla. Palveluihimme kuuluvat myös laitetoimitukset suurempienkin asiakkaiden tarpeisiin.
Etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja, emmekä epäröi ehdottaa niitä asiakkaillemme. Työmme tulos näkyy pitkinä asiakassuhteina.

Yhteistyössä asiakkaamme Bit Group Finland Oy:n kanssa haemme järjestelmäasiantuntijaa / IT-tukihenkilöä heidän Espoossa sijaitsevaan asiakasyritykseensä. Henkilö rekrytoidaan suoraan Bit Group Finland Oy:n palvelukseen.

Työtehtäviisi kuuluu asiakasyrityksen erilaisten IT-palvelupyyntöjen hoitaminen, vastuu käyttäjien työasemien käyttöönotoista sekä ohjelmistojen asennuksista ja ylläpidosta sekä Microsoft AD perustoimintojen hallinta ja ylläpito.

Toivomme sinulta mielellään vähintään yhden vuoden ajalta työkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä ja koulutukseltasi olet esimerkiksi datanomi tai vastaava. Työskentely suomeksi ja englanniksi luonnistuu sinulta sujuvasti.

Työntekijänä olet asiakaspalveluhenkinen, avoin, positiivinen ja reipas. Työotteeltasi olet itsenäinen ja toimeen tarttuva sekä tykkäät mielelläsi auttaa erilaisissa tietoteknisissä ongelmissa. Vaikka viihdytkin tietoteknisten asioiden parissa, niin sinulle on vaivatonta kommunikoida erilaisten ihmisten kanssa.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Jaana Kesäläinen-Ruohola, puh. 030 6090 513. 

Olisitko sinä Bit Groupin uusi asiakaspalveluhenkinen järjestelmäasiantuntija? Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.4.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi.  Hakemuksia käsittelemme koko hakuprosessin ajan ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
IT/tietoliikenne
Kaupunki tai kunta
Espoo
Sijainti
Uusimaa; Pääkaupunkiseutu
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
13.2.2019 13:00
Haku päättyy
30.4.2019
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Jaana Kesäläinen-Ruohola
Työpaikan numero
81979
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.