Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

IV-Huoltotyöntekijä
Kerava


Etsimme nyt asiakasyrityksemme Ilmastointinikkareiden kanssa IV-huoltajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Keravalle. Tehtävä alkaa heti, sopivan henkilön löydyttyä. Huollettavat kohteet sijaitsevat pääosin Uudellamaalla

Tehtävän kuvaus


Tässä tehtävässä tulet mukaan seitsemän hengen tiimiin osaksi Ilmastointinikkareiden arkea. Päivittäinen työsi on monipuolista ja sisältää erilaisia huolto, korjaus sekä asennustöitä. Lisäksi työsi sisältää vianmääritystä ja korjausehdotusten tekemistä. Työtä tehdään yhdessä työparin kanssa ja päivittäiset kohteet vaihtelevat asuintalojen, rakennustyömaiden, toimistorakennusten sekä teollisuuskiinteistöjen välillä. Kohteet sijaitsevat pääosin Uudellamaalla sekä pääkaupunkiseudulla. Päivittäinen työaikasi on maanantaista perjantaihin klo 7:00 - 15:30 välillä, mutta välillä työaika voi joustaa kohteiden mukaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen kielentaitoa sekä aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, mutta tarpeen vaatiessa se saadaan koulutettua sinulle.

Toivomme sinulta
  • Itsenäistä työskentelytapaa
  • Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Joustavaa asennetta
  • Asiakaspalveluvalmiutta

Tarjoamme

Ilmastointinikkarit tarjoavat sinulle mielenkiintoisen työpaikan, jossa yksikään työpäivä ei ole samanlainen. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja asiantuntevan työparin, joka auttaa sinut alkuun. Sinulle sisältyy työhösi ateriakorvaus, vapaa-ajan vakuutus, puhelinetu sekä työterveyshuolto Aavassa. Lisäksi Ilmastointinikkarit haluavat pitää osaamistasi yllä ja järjestävät erilaisia koulutuksia, jonka lisäksi yrityksen hallitiloja voi hyödyntää myös omien projektiesi tekemiseen.

 Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Arttu Töyry, puh. +358 (0)30 6090 101 / etunimi.sukunimi@eilakaisla. 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 27.12.2021 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fiTehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Asiakaspalvelu/palvelu; Asennus/huolto; Teollisuus/tuotanto
Kaupunki tai kunta
Kerava
Sijainti
Uusimaa; Pääkaupunkiseutu
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
2.12.2021 0:00
Haku päättyy
27.12.2021
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Arttu Töyry
Työpaikan numero
59306
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.