Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Henkilöstökonsultti
Helsinki

Eilakaisla on valtakunnallisesti toimiva, suomalainen henkilöstöpalvelualan perheyritys. Palvelujamme ovat rekrytointi, henkilöstövuokraus, ulkoistetut henkilöstöratkaisut, uudelleensijoituspalvelut, soveltuvuusarvioinnit ja konsultointi HR-kysymyksissä. Tarjoamme ammattilaisia vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin erityisesti asiakaspalvelussa, IT:ssä, myynnissä ja markkinoinnissa, taloushallinnossa, vakuutus- ja rahoitusalalla, teollisuudessa ja logistiikassa. Olemme auttaneet asiakkaitamme menestymään jo vuodesta 1971 ja olemme yksi alamme johtavista yrityksistä. Vahvuuksiamme ovat luotettavuus, työntekijöiden ammattitaito, palvelunopeus ja kattava palveluvalikoimamme. Tavoitteenamme on tarjota alan paras palvelukokemus ja korostamme toiminnassamme laatua.


Oletko kiinnostunut rekrytoinnista ja monipuolisesta tehtäväkentästä asiakasrajapinnassa? Saatko energiaa ihmisten kohtaamisesta sekä yritysten ja oikeiden osaajien yhdistämisestä? Rekrytoimme nyt henkilöstövuokraustiimiimme henkilöstökonsulttia vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa soveltuvan henkilön löydyttyä. Toimipisteemme sijaitsee loistosijainnilla Mikonkadulla Helsingissä.

Henkilöstökonsulttina

saat mahdollisuuden rekrytoida erilaisiin tehtäviin kokeneita ammattilaisia ja tulevaisuuden osaajia ja pääset työskentelemään monipuolisten henkilöstöalan tehtävien parissa huolehtien koko työsuhteen ajan elinkaareen liittyvistä tehtävistä niin työhakija- kuin yritysasiakasrajapinnassakin. Työtehtäväsi pitävät sisällään houkuttelevien työpaikkailmoitusten laadintaa, profiilien aktiivista käsittelyä, työhaastatteluja ja henkilövalintoja, työsuhdeasioiden käsittelyä, yhteydenpitoa asiakkaisiin ja asiakkuuksien ylläpitoa sekä tilausten vastaanottamista. Nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä ja sinulle on luontevaa paitsi huolehtia asiakkuuksista, myös kehittää niitä proaktiivisesti. Arvostamme innokkuuttasi tarttua uusiinkin hakukanaviin osaajien tavoittamiseksi ja sitä että seuraat aktiivisesti alan muuttuvaa kenttää. 

Toivomme sinulta

Vahvistat Eilakaisla-brändiä persoonallasi ja kyvyilläsi. Olet luonteva asiakaspalvelija ja tiedät, että asiakassuhde syntyy kuuntelemalla, mutta sinulla on uskallusta myös konsultoida asiakasta asiantuntemuksellasi. Olet hyvä ihmistuntija ja tehokas organisoija - työskentelet mielelläsi projektinomaisesti henkilöstöalan tehtävien parissa etkä hätkähdä muuttuvia tilanteita. Työssä menestyminen edellyttää myynnillistä, itsenäistä ja kokonaisvaltaista työotetta, rohkeutta uusien asioiden kohtaamiseen sekä rutiininsietokykyä. Toivomme sinulta myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle huumorintajuisen ja iloisen, yhteistyöhön panostavan ja työtäsi tukevan asiantuntevan tiimin, monipuolisen ja mielenkiintoisen työn vaihtelevien asiakkaiden ja toimeksiantojen parissa sekä mahdollisuuden työskennellä itsenäisesti osana tiimiä. Pääset osaksi mukavaa työyhteisöä sekä mahdollisuuden päästä kehittymään henkilöstöalan osaajaksi. 

 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstövuokrauksen tiiminvetäjä Taru Sievänen, puh. 030 6090 527 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 3.4. klo 15-16 ja 10.4. klo 9:30-10:30 välisenä aikana.

Mikäli tunnistit itsesi, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.4.2018 mennessä osoitteeseen hr@eilakaisla.fi otsikolla "Henkilöstökonsultti Helsinki". Odotamme innolla kuulevamme sinusta pian ja toivomme että saamme sinut pian tiimiimme!

 

HUOM! Älä jätä hakemustasi Kaislanet-painikkeen kautta, vaan lähetä ansioluettelosi hakemuksineen osoitteeseen: hr(a)eilakaisla.fi otsikolla: "Henkilöstökonsultti Helsinki".
Tehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
Henkilöstöhallinto/rekrytointi
Kaupunki tai kunta
Helsinki
Sijainti
Pääkaupunkiseutu; Uusimaa
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
27.3.2018 14:00
Haku päättyy
17.4.2018
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Taru Sievänen
Työpaikan numero
28978
Työpaikan luonne
Henkilöstövuokraus

Kysy minulta lisää

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.