Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Full Stack Developer
Helsinki

Eilakaisla on valtakunnallisesti toimiva, suomalainen henkilöstöpalvelualan perheyritys. Palvelujamme ovat rekrytointi, henkilöstövuokraus, ulkoistetut henkilöstöratkaisut, uudelleensijoituspalvelut, soveltuvuusarvioinnit ja konsultointi HR-kysymyksissä. Tarjoamme ammattilaisia vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin erityisesti asiakaspalvelussa, IT:ssä, myynnissä ja markkinoinnissa, taloushallinnossa, vakuutus- ja rahoitusalalla, teollisuudessa ja logistiikassa. Olemme auttaneet asiakkaitamme menestymään jo vuodesta 1971 ja olemme yksi alamme johtavista yrityksistä. Vahvuuksiamme ovat luotettavuus, työntekijöiden ammattitaito, palvelunopeus ja kattava palveluvalikoimamme. Tavoitteenamme on tarjota alan paras palvelukokemus ja korostamme toiminnassamme laatua.

Olemme matkalla kohti digitaalista tulevaisuutta. Automatisointi, digipalvelut ja keinoäly muovaavat työskentelytapoja ja koko työnteon käsitettä. Parin vuoden päästä olemme julkaisseet täysin uudenlaisia digipalveluita jotka muuttavat maailmaa. Oletko valmis hyppäämään matkalle mukaan?

Tehtävän kuvaus

Etsimme Eilakaislalle Full stack -kehittäjää teknologia-rokkitähdeksemme. Olet, tai haluat tulla t-mallin osaajaksi, joka ei ainoastaan luo jumalaista koodia ketterässä ympäristössä, vaan ymmärtää myös käyttäjäkokemusta sekä digipalveluiden liiketoimintalogiikkaa. Pääset heti osaksi meneillään olevaa projektia, myöhemmin tulet vastaamaan laajemmin digipalveluidemme teknisestä kehityksestä.  

Toivomme sinulta 

Olemme teknologia-agnostikkoja, mutta nykyinen ympäristömme nojaa vahvasti Microsoft-ekosysteemiin. Luultavasti loistat yhdessä tai useammassa esimerkiksi seuraavista taidoista:

  • ASP.NET Core
  • HTML5 & CSS3
  • Vue.js, React, Angular
  • SQL / NoSQL
  • Azure

Yksittäisiä teknologioita ja toimintamalleja enemmän arvostamme kuitenkin mahtavaa luonnettasi, omaksumiskykyäsi ja hinkua puskea rajoja kauemmaksi suuressa murroksessa olevalla alalla. Onnistuaksesi, sinun tulee koodin lisäksi kyetä ilmaisemaan itseäsi vaivatta suomeksi ja englanniksi. Kokemus startup- tai pk-ympäristöistä on eduksi, muttei välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle

Tulet osaksi vasta perustettua uutta digitaalisten palveluiden yksikköä ja olet talomme ensimmäinen kehittäjä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden yksikön kasvaessa päästä rakentamaan koko Eilakaislan teknisiä kompetensseja ja jättää jälkesi toimintatapoihimme. Työskentelet pääosin pääkonttorillamme Helsingin ydinkeskustassa Aikatalossa, hyvien ruokailu-, liikunta- ym. palveluiden välittömässä läheisyydessä. Nykyaikaiset kollaboraatiotyökalut mahdollistavat etätyöskentelyn ja osittain toimit myös teknologiakumppaneidemme tiloissa.

Eilakaisla tunnetaan panostuksistaan digikehitykseen. Vuonna 1971 perustettu yrityksemme automatisoi palkkahallintoa jo vuonna 1979 ja olemme tuosta lähtien panostaneet digikehitykseen merkittävästi vuosien varrella. Elämme parhaillaan täysin uudenlaista muutoksen aikakautta ja tarvitsemme sinut avuksi tälle matkalle.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa CDO Rami Karhu (p. 0505 133 175) torstaina 14.6. klo 9:00 - 11:00 ja tiistaina 19.6. klo 9:00 - 11:00 tai 13:30-14:30. Voit kysyä lisää myös sähköpostitse osoitteella rami.karhu@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 25.06.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Haastattelemme jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.


Tehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
IT/tietoliikenne
Kaupunki tai kunta
Helsinki
Sijainti
Uusimaa; Pääkaupunkiseutu
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
8.6.2018 0:00
Haku päättyy
25.6.2018
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Rami Karhu
Työpaikan numero
63270
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.