Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Financial Planning & Analysis Manager
Vantaa

Otis Elevator Company on maailman suurin hissiyhtiö. Elisha Otis, turvallisen hissin keksijä, perusti yrityksen yli 160 vuotta sitten. Nykyään Otis tarjoaa tuotteitaan ja palvelujaan yli 200 maassa ja huoltaa yli 2 miljoonaa hissiä ja liukuporrasta maailmanlaajuisesti. Otis Oy vastaa Suomessa ja Baltiassa hissien, liukuportaiden ja liukukäytävien myynnistä, asennuksesta, modernisoinnista ja huollosta. Suomessa työskentelee noin 135 henkilöä. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla ja toimipisteverkostomme kattaa koko maan. Lisätiedot otis.com ja Twitter @OtisElevatorCo.Mikäli motivoidut dynaamisessa, nopeatempoisessa ympäristössä ja etsit mahdollisuutta kehittää ammattitaitoasi, meillä on sinulle loistava tilaisuus! Etsimme Otikselle motivoitunutta, analyyttistä ja itsenäistä ammattilaista liittymään heidän taloushallinnon tiimiinsä.

FP&A rooli sisältää talouden suunnittelua ja analysointia Suomen ja Baltian liiketoimintojemme osalta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hankkia arvokasta kokemusta kansainvälisestä yrityksestä dynaamisella liiketoiminta-alueella ja mahdollisuuden vaikuttaa yrityksen taloudelliseen menestykseen. Tehtävässä on mahdollista aloittaa heti ja työsopimus tullaan solmimaan toistaiseksi voimassa olevana suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Eilakaisla vastaa rekrytointiprosessista yhdessä Otiksen HR:n kanssa. 

Tehtäviisi kuuluvat

  • projektiliiketoiminnan taloudellinen hallinta
  • huoltoportfolion taloudellinen hallinta
  • talousraportointi ja kuukausittaiset sekä vuosittaiset taloudelliset ennusteet
  • prosessikehitys
  • taloudelliset analyysit sekä analyysimateriaalin tuottaminen
  • auditoinneissa avustaminen

Toivomme hakijalta

  • vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Excel, HFM sekä JDE osaamista
  • vähintään 3 vuoden kokemus vastaavanlaisista tehtävistä
  • joustavuutta, paineensietokykyä, tarkkuutta sekä vahvoja organisointitaitoja
 
Lisätietoja hakuun liittyen

Olisiko tässä seuraava askel urapolullesi?  Hakuprosessista vastaa Eilakaislalla palvelupäällikkö Riikka Virtanen. Riikan tavoitat arkisin mahdollisia lisäkysymyksiä varten numerosta 030 6090 547 tai sähköpostitse riikka.virtanen@eilakaisla.fi 

Mikäli tunnistit itsesi, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.2.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Odotamme innolla kuulevamme sinusta pian!

Tehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
Taloushallinto/tilintarkastus; Teollisuus/tuotanto
Kaupunki tai kunta
Vantaa
Sijainti
Uusimaa; Pääkaupunkiseutu
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
5.2.2020 0:00
Haku päättyy
17.2.2020
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Riikka Virtanen
Työpaikan numero
16465
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.