Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Elementtivalmistaja vakituiseen työsuhteeseen
Pori

Vuonna 1997 perustettu Porin Elementtitehdas valmistaa pääosin kerrostaloihin tarkoitettuja betonielementtejä asiakkaan suunnitelmien mukaisesti. Tuotteitamme ovat Sandwich-, väliseinä-, sokkeli-, sisäkuori- sekä parveke-elementit. Meiltä onnistuu myös massiivilaattojen sekä betonipilarien ja -palkkien teko. Laatu ja joustavuus ovat tärkeimpiä arvojamme ja pidämme aina kiinni sovituista aikatauluista. Pyrimme palvelemaan asiakasta mahdollisimman hyvin, jotta työmaalla asiat sujuisivat hyvin, ilman keskeytyksiä ja odottelua. Tuotteet valmistamme Porissa kahdella eri tehtaallamme, Uudessaniityssä ja Karjalankadulla. Toimitamme laadukkaita betonielementtejä ympäri Suomea.


Haemme nyt Karjalankadun tehtaaseen ammattitaitoista elementtivalmistajaa. Työsuhde on vakituinen ja solmitaan suoraan Porin Elementtitehtaan kanssa.

Tehtävässä työskentelet monipuolisesti betonielementtien valmistuksessa sisällä hallissa. Työ on pääosin urakkatyöskentelyä yhdessä vuorossa (7.00-15.00). Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta betonielementtien valmistuksesta. Aktiivinen asenne ja yhteistyötaidot ovat työssä tärkeitä, jotta auttaminen yhteisurakassa sujuu hyvin.

Karjalankadun tehtaassa on 13 elementtipöytää, joilla pystytään valmistamaan kaikki tuotteet väliseinistä tiilijulkisivuihin. Tehtaalla työskentelee noin 30 elementtialan ammattilaista. Karjalankadulla on oma betoniasema, jolla pystytään valmistamaan elementtien vaatimusten mukaiset betonilaadut.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin tuen, turvallisen työympäristön ja huolellisen perehdytyksen. Ilmapiiri töissä on avoin ja mutkaton.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Suolanko puh. 050 513 5157 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 10-14 välisenä aikana. Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää!

Voit lähettää hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 4.10.2020 mennessä kohdistamalla hakusi tähän tehtävään Kaislanet-palvelussa osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Teemme haastatteluja jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!


Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Teollisuus/tuotanto
Kaupunki tai kunta
Pori
Sijainti
Satakunta
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
17.9.2020 8:00
Haku päättyy
4.10.2020
Paikkojen lukumäärä
2
Tästä työpaikasta vastaa
Anne Suolanko
Työpaikan numero
42064
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.