Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Barnträdgårdslärare/Föreståndare
Espoo

Folkhälsan i Hagalund rf:s daghem är ett omtyckt litet svenskspråkigt privat daghem med varm och mysig atmosfär. Vi inriktar oss på friskvård och rör mycket på oss under dagarna. Barngruppen består av max 20 barn i åldrarna ett till fem år. Personalen består av två barnträdgårdslärare och en barnskötare. Under dagarna delas barnen in i mindre grupper för att vi ska kunna ge en ålders- och kunskapsanpassad pedagogik. Smågruppsverksamhet innebär en barncentrerad, individuell och språkstimulerande vardag.Folkhälsan i Hagalund rf:s daghem i Norra Hagalund, Esbo söker nu i samarbete med Eilakaisla en lärare inom småbarnspedagogik/Föreståndare för daghemmet för fast anställning.

Vi söker en driven svenskspråkig barnträdgårdslärare med intresse att leda och utveckla ett litet daghem. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, engagemang, flexibilitet, livsglädje och humor.

Behörighetskrav: Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018). 

Vi tillämpar lönesättning jämförbar med AVAINTA dock med förhandlingsmöjlighet. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön och möjlighet att påverka verksamheten i ett litet privat daghem.

Tillägssupgifter ges av Eilakaisla rekryteringskonsult Riikka Ristimäki från vecka 19 framåt tel. 0400 270 886.

Skicka din ansökan med lönekrav så fort som möjligt på Eilakaisla websida kaislanet.eilakaisla.fi. Ansökan skall innehålla personlig presentation, CV och kopior av intyg gällande behörighet. Den som anställs skall uppvisa ett utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagenTehtävätaso
Johto ja esimiestehtävät
Toimiala
Julkishallinto/järjestöt; Terveydenhuolto/sosiaaliala
Kaupunki tai kunta
Espoo
Sijainti
Uusimaa; Pääkaupunkiseutu
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
29.4.2019 10:00
Haku päättyy
26.5.2019
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Riikka Ristimäki
Työpaikan numero
73583
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.