Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Automaatiosuunnittelija
Heinola

OT-Control Oy suunnittelee ja valmistaa asiakaskohtaisia sähkö- ja automaatioratkaisuja eri teollisuudenalojen tarpeisiin. Osaamisemme perustuu yli 30 vuoden kokemukseen, minkä ansiosta pystymme vastaamaan asiakkaiden vaativiinkin erikoistarpeisiin. Erityisen vahvaa osaamisemme on puu- ja sahateollisuuden automatisointi-projekteissa.


Etsimme OT-Controllille automaatiosuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Heinolaan.

Tehtävän kuvaus

Automaatiosuunnittelijana tehtäviisi kuuluu PLC-ohjelmointi, joka tapahtuu Siemens Classic ja TIA työkaluilla. Sinulla tulee olemaan projektikohtaisia vastuita, työsi sisältää projektointia ja asiakasrajapinnassa toimintaa. Pääset työssäsi matkustamaan muun muassa loppuasiakkaille projektien käyttöönotto vaiheessa.

Toivomme sinulta

Olet kouluttautunut automaatioinsinööriksi ja sinulla on aiempaa työkokemusta automaatioalan teollisuudesta. Omaat sähkösuunnittelutaidot ja tunnet vähintään yleiset koneenrakennus automaatiokomponentit. Sinulla on jo mahdollisesti työturvallisuus- ja hätä EA-kortit. Jos näitä ei vielä löydy, niin ne järjestetään tehtävään valitulle henkilölle. Omaat myös ajokortin ja pystyt kommunikoimaan myös englanniksi. Hallitset tietokoneenkäytön mm. Office-ohjelmien osalta. Haemme luonteeltaan oma-aloitteista, iloista ja ihmisten kanssa toimeen tulevaa henkilöä. Sinulta löytyy myös halua oppia lisää.

Etunasi toimii osaaminen muista PLC-ohjelmoinnin työkaluista ja IT-verkkoratkaisujen tuntemus. Lisäksi tuntemus älykameroista ja osaaminen niiden soveltamisesta on etu. Lisäksi olisi toivottavaa, että sinulla olisi kokemusta PC ohjelmoinnista ja sähkösuunnitteluohjelmien käyttämisestä.

Tarjoamme

Työn huipputeknologian ja tuotannon automatisoinnin suunnannäyttäjän palveluksessa. Tehtävässä on työhön sisään päästyä mahdollisuus myös etätyöskentelyyn. Työntekijöille on järjestetty hyvät henkilökuntaedut. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 435 6653 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 8.4.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fiTehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
Teollisuus/tuotanto
Kaupunki tai kunta
Heinola
Sijainti
Päijät-Häme
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
26.3.2019 0:00
Haku päättyy
8.4.2019
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Hannele Hiltunen
Työpaikan numero
89069
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.