Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Asiakkuuspäällikkö
Tampere

 

Inspiroidutko asiakastyöstä? Sytytkö asiakkaiden ongelmien ratkaisusta? Vaikuttuuko asiakas sinusta?

Haemme asiakkuuspäällikköä Tampereelle

Vastaat kokonaisvaltaisesti asiakashankinnasta ja asiakassuhteiden kehittämisestä – ja haluat tehdä tulosta. Osaat kartoittaa asiakkaiden osaamistarpeita ja olet sielultasi ratkaisija: sinulle palkitsevinta on päästä win-win-tilanteeseen, jossa voittajia ovat sekä asiakas että palveluntarjoaja.

Rastor-instituutin asiakkuuspäällikkönä vastuullesi kuuluu asiakkaan tarpeeseen kohdennettujen valmennusratkaisujen suunnittelu ja myyminen sekä käytännön toteutuksen järjestelyt yhdessä kollegoiden ja laajan asiantuntijaverkostomme kanssa.

Odotamme sinulta

  • osaamista asiakashankinnasta sekä ratkaisumyynnistä yritysasiakkaille
  • ymmärrystä palveluliiketoiminnasta
  • verkostoja erityisesti Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä
  • sujuvia viestintä-, yhteistyö- ja vaikuttamistaitoja
  • matkustusvalmiutta kotimaassa
  • kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn, mutta myös taitoa viedä projektit yhdessä maaliin

 

Näemme etuna kokemuksen valmennustoiminnasta ja konsultoinnista. Kerrothan hakemuksessasi myös, jos sinulla on kokemusta asiakkaan kannattavaan kasvuun ja tulosparannuksiin tähtäävien palveluratkaisujen konseptoinnista ja rakentamisesta.

Tarjoamme sinulle vakituisen tehtävän ja monipuolisen roolin, jossa pääset kehittämään asiakkaidemme liiketoimintaa ja kasvattamaan omaa osaamistasi. Pyöräytämme työsi käyntiin nopealla aikataululla ja hyvällä perehdytyksellä, minkä jälkeen saat meiltä jatkuvan taustatuen työllesi. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja kattavat henkilöstöedut. 

Odotamme sinua 140 ammattilaisen voimin. Me Rastor-instituutissa olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, myy osaamisesi meille ja täytä hakemuksesi sekä cv:si palkkatoiveen kera viimeistään pe 10.4.2020 osoitteessa www.eilakaisla.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Eilakaislalla aluepäällikkö Tero Ojaniemi, puh 040 5548 005 /tero.ojaniemi@eilakaisla.fi.
Rastor-instituutilla ke 1.4. klo 9-17 ja pe 3.4. klo 9-12 aluejohtaja Mika Irenius, puh 040 5526 294 sekä
ke 18.3. klo 12–16 ja to 19.3. klo 8–11 asiakkuuspäällikkö Marko Lukkari, puh. 050 570 4250.


Rastor-instituutti tarjoaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia sekä vauhdittaa yritysten kasvua. Se kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja työllistämisen palveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Rastor-instituutin toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Rastor-instituutti aloitti toimintansa tammikuussa 2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät.

https://www.rastorinst.fi/


Tehtävätaso
Asiantuntijatehtävät
Toimiala
Myyntitehtävät
Kaupunki tai kunta
Tampere
Sijainti
Pirkanmaa
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
18.3.2020 0:00
Haku päättyy
10.4.2020
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Tero Ojaniemi
Työpaikan numero
97729
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.