Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Asiakaspalvelu/Toimistotyöntekijä - Helsinki
Helsinki

St1 on pohjoismainen energiakonserni, jonka visiona on olla CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1300 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on yli 750 henkilöä. www.st1.eu


Etsimme St1 Oy:lle Helsingin pääkonttoriin asiakaspalveluhenkistä ja tarkkaa toimistotyöntekijää 1  vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävän kuvaus 

Työskentelet St1 Asiakaspalvelutiimissä, jossa toimenkuvasi koostuu monipuolista ja vaihtelevista asiakaspalvelu- ja toimistotehtävistä. Tehtäviin kuuluu mm. seuraavaa

  • asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostin välityksellä
  • korttihakemusten käsittelyä
  • asiakasrekisterin ylläpitoa
  • yhteydenpitoa sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin
  • sekä muut mahdolliset tehtävät

Toivomme sinulta 

Toivomme sinulta kaupallista peruskoulutusta sekä työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kuitenkin ennen kaikkea positiivista ja innostunutta asennetta sekä erinomaisia asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Olet myös tarkka ja aikaansaava. Voit olla vastavalmistunutkin, työuran alussa oleva, asenne ratkaisee.  Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja eduksi on, jos suomen kielen lisäksi omaat myös ruotsin kielen taidon. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavat työkaverit sekä työpaikan hyvien liikenneyhteyksien ääressä Helsingin Pitäjänmäessä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan  henkilöstökonsultti Sirpa Kähkönen puh. 030 6090 517 tai email:  etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 23.9.2019  mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Asiakaspalvelu/palvelu; Toimistotyö
Kaupunki tai kunta
Helsinki
Sijainti
Pääkaupunkiseutu; Uusimaa
Työsuhdemuoto
Määräaikainen
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
28.8.2019 0:00
Haku päättyy
23.9.2019
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Sirpa Kähkönen
Työpaikan numero
52079
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.