Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Asiakaspalvelusihteeri
Turku

Turun Vesihuolto Oy on Turun kaupungin omistama vesihuoltoyhtiö, jonka ydinosaamista ovat vedenjakelu ja jäteveden kerääminen noin 185 000 asukkaan kokoisella toiminta-alueella. Toimintamme keskeisiä osia ovat verkostojen suunnittelu, rakennuttaminen ja kunnossa- ja ylläpitotyöt, sekä asiakaspalvelu.

Tuotamme vesihuoltopalveluja runsaan 70 kokeneen alan ammattilaisen voimin kustannustehokkaasti ja ympäristövastuullisesti. Tavoitteenamme on kehittää monipuolisesti toimintaamme tarjotaksemme jatkossakin luotettavaa ja laadukasta vesihuoltoa Turun seudulla.

Etsimme Turun Vesihuollolle asiakaspalveluhenkistä asiakaspalvelusihteeriä

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden palveleminen vesihuollon asioissa niin puhelimitse, toimistolla kuin sähköisestikin. 

Toivomme sinun olevan ulospäinsuuntautunut ja asiakaspalvelutehtävistä motivaatiota saava osaaja. Työssäsi käytät mm. Vesikanta-sovellusta sekä Webmap-karttaohjelmaa. Työ on monipuolista ja siihen sisältyy mm. sopimusten valmistelua, asiakaskirjeiden lähettämistä ja laskuttamista. Tarkkuus numeroiden kanssa on eduksesi. Hallitset yleisimpien toimisto-ohjelmien käytön (esim. Microsoft Office). Et pelkää soittaa asiakkaalle hankalammissakin asioissa. 

Toivomme sinulla olevan jo vähintään kahden vuoden kokemus asiakaspalvelun ja toimiston työtehtävistä, kuten asiakastietokantaohjelman käytöstä ja asiakkaiden palvelemisesta. Eduksesi on, jos aikaisempi työkokemuksesi on vesihuoltoalalta tai vastaavalta tekniseltä toimialalta. Kaikkein tärkein asia on kuitenkin aidosti positiivinen mieli ja asenne uusia työtehtäviäsi kohtaan. 

Koulutukseltasi olet mieluiten asiakaspalvelun / toimistopalvelun merkonomi tai yo-merkonomi (tai sinulla on vähintään vastaavan tasoinen soveltuva tutkinto). Työtehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa. Kielitaito (etenkin ruotsin kielen osaaminen) on eduksesi. 

Työaika on liukuva toimistotyöaika. 

 Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Suolanko, puh. 030 6090 690 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9.00-15.00 välisenä aikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 26.5.2019 mennessä Kaislanet-palvelussa osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Huomaathan kohdistaa hakusi tähän tehtävään. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan pian!


Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Asiakaspalvelu/palvelu; Toimistotyö
Kaupunki tai kunta
Turku
Sijainti
Varsinais-Suomi
Työsuhdemuoto
Määräaikainen
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
8.5.2019 10:00
Haku päättyy
26.5.2019
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Anne Suolanko
Työpaikan numero
38575
Työpaikan luonne
Henkilöstövuokraus

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.