Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Asiakaspalvelija
Jyväskylä; Laukaa

Kellfri on laajan valikoiman tarjoava, edullisten ja laadukkaiden Ruotsissa suunniteltujen maatalouden työvälineiden tarjoaja. Konseptista valmiiseen tuotteeseen ulottuvan laadunvarmistuksen kautta autamme asiakkaitamme heidän ydintoiminnoissaan.

Kellfrin toiminta perustuu asiakkaan tarpeen ja liiketoiminnan ymmärtämiseen ja kunnioittamiseen. Kiinnostumalla aidosti asiakkaidemme prosesseista, pystymme jatkuvasti kehittämään ja laajentamaan tuotevalikoimaamme asiakkaidemme tarpeet huomioon ottaen. https://www.kellfri.fi


Etsimme Kellfrille reipasta asiakaspalvelutyöntekijää kausiluontoiseen työhön Jyväskylän Leppävedelle. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhteen arvioitu kesto on elokuun loppuun saakka. Eilakaisla avustaa hakuprosessissa ja työsuhde tullaan solmimaan henkilöstövuokrauksena Eilakaislan kanssa. Työsuhde on kokoaikainen, mutta myös osa-aikainen työskentely on mahdollista maalis-huhtikuun ajan.

Asiakaspalvelijana tehtäviisi kuuluu asiakkaiden palveleminen puhelimitse ja paikan päällä sekä myyntiin liittyvät tehtävät. Toimenkuvaasi kuuluu myös yrityksen edustaminen messutehtävissä kesäsesongin aikaan.

Toivomme sinulta

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, reipasotteinen ja sosiaalinen. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja myynnistä sekä tekninen osaaminen/harrastuneisuus. Toivomme sinulta ennen kaikkea intoa ja halua oppia uutta. Arvostamme englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi (emoyhtiö Ruotsissa). 

 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Mäkelä, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 22.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Asiakaspalvelu/palvelu
Kaupunki tai kunta
Jyväskylä; Laukaa
Sijainti
Keski-Suomi
Työsuhdemuoto
Määräaikainen
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
14.1.2020 0:00
Haku päättyy
22.1.2020
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Kaisa Mäkelä
Työpaikan numero
13819
Työpaikan luonne
Henkilöstövuokraus

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.