Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Asiakaspalvelija Asemat ja digitaaliset palvelut -tiimiin
Helsinki

St1 Nordic Oy on pohjoismainen energiakonserni, jonka visiona on olla CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1250 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on n. 1000 henkilöä. www.st1.com


St1 Oy hakee huippuluokan asiakaspalvelijaa St1:n iloiseen Asiakaspalveluun!

St1 Oy hakee nyt yhteistyössä kanssamme huippuluokan asiakaspalvelijaa Asemat ja digitaaliset palvelut -tiimiin St1:n uusiin toimitiloihin Helsingin pääkonttoriin, Pasilan Triplaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde solmitaan vuodeksi määräaikaiseksi suoraan St1 Oy:n kanssa. 

Tehtävän kuvaus 

St1 Asiakaspalvelussa hoidetaan automaattiasemiin, kortteihin, polttonestetilauksiin ja digitaalisiin palveluihin liittyviä asiakaspalvelutehtäviä. Sinä pääset työskentelemään osaksi Asemat ja digitaaliset palvelut tiimiä, jossa toimenkuvasi koostuu monipuolisista ja vaihtelevista asiakaspalvelu- ja toimistotehtävistä. Tehtäviin kuuluu mm.  

  • asiakaspalvelu kaikissa St1 Oy:n palvelukanavissa (puhelin, sähköposti, chat,some)
  • automaattiasemiin ja digitaalisiin palveluihin (esim. verkkokauppa ja mobiilipalvelut) liittyviä asiakaspalvelutehtäviä
  • asiakasrekisterin ylläpitoa
  • yhteydenpitoa sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin 
  • muita mahdollisia tehtäviä 

Toivomme sinulta 

Toivomme sinulta kaupallista peruskoulutusta sekä työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Katsomme eduksi työkokemuksen St1 & Shell asemilta. Tehtävässä menestyminen edellyttää kuitenkin ennen kaikkea positiivista ja innostunutta asennetta sekä erinomaisia asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Olet myös tarkka ja aikaansaava. Voit olla vastavalmistunutkin, työuran alussa oleva, asenne ratkaisee.  Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, lisäksi arvostamme erityisesti ruotsin kielen osaamista. 

Tarjoamme sinulle 

  • pääset osaksi kasvavaa ja innovatiivista kotimaista energiakonsernia
  • vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn energia-alan näköalapaikalla
  • kattavan perehdytyksen ja tilaisuuden kartuttaa osaamistasi
  • mukavat kollegat sekä innostavan ja dynaamisen työyhteisön, jossa on hauska tehdä töitä!

Lisätietoja tehtävästä  ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Sirpa Kähkönen puh. 0400 224458/etunimi@eilakaisla.fi (parhaiten 16.11. klo 10-11  ja 18.11. klo 12-13)   

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 29.11.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 


Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Asiakaspalvelu/palvelu; Toimistotyö
Kaupunki tai kunta
Helsinki
Sijainti
Pääkaupunkiseutu; Uusimaa
Työsuhdemuoto
Määräaikainen
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
12.11.2021 0:00
Haku päättyy
29.11.2021
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Sirpa Kähkönen
Työpaikan numero
52476
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.