Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Aluejohtaja, Turku ja Tampere
Turku; Tampere

Haemme asiakkaallemme Rastor-instituutille energistä ja asiakaskeskeistä aluejohtajaa Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen vireille talousalueille.

Aluejohtajana vastaat itsenäisesti sekä Turun että Tampereen yksiköiden toiminnasta ja asiakaskokemuksesta. Johdat vastuualuettasi asiakaskeskeisellä esimerkilläsi. Hyvä yhteistyö Rastor-instituutin muiden yksiköiden kanssa auttaa sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Raportoit työssäsi suoraan toimitusjohtajalle.

Sinulle on eduksi mainittujen talousalueiden tuntemus ja työelämän verkostot. Arvostamme kokemusta asiantuntijaorganisaation johtamisesta ja aktiivisesta asiakastyöstä. Esihenkilötaidoissasi korostuu valmentava johtajuus ja ymmärrät hyvän ilmapiirin merkityksen yhtiön asettamien tavoitteiden saavuttamisessa.

Motivoidut työsi tuloksista, olet innostunut ja utelias myös tarkistamaan näkemyksiäsi. Johtajana olet luotettava ja johdonmukainen. Annat tiimillesi tilaa toimia asiantuntijoina ja mahdollistat heidän onnistumisen työssään.

Tarjoamme sinulle

Tehtäväsi on vastuullista ja mielenkiintoista. Tarjoamme sinulle motivoituneen ja sitoutuneen henkilöstön tuen, kilpailukykyisen palkkauksen, kattavat henkilöstöedut sekä modernit työskentelytilat Turussa ja Tampereella. Tunnettu brändi tukee onnistumistasi tehtävässä. Henkilöstömme koostuu alansa ammattilaisista - kaikki työskentelevät yhdessä ja yhteisten tavoitteiden eteen.

Sinun on helppo rakentaa työtäsi työnantajan hyvän maineen, tunnetun brändin ja asiakkaiden arvostamien palveluiden pohjalta.

Odotamme sinua 150 ammattilaisen voimin vahvistukseksi tiimiimme. Turussa ja Tampereella työskentelee tällä hetkellä yhteensä kahdeksan henkilöä.

Hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Toni Berkowits, toni.berkowits@rastorinst.fi, puh. 050 347 4734.

Lisätietoja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 046 852 2010 / heidi.martiala-welin@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen keskiviikkoon 13.10.2021 mennessä.

Kollegasi Rastor-instituutissa ovat sitoutuneita, kunnianhimoisia ja asiantuntevia ammattilaisia. Olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja työllistämisen palveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Arvomme ”ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi” ohjaavat arjen työtämme.  

Rastor-instituutti toimii kaikkialla Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Liikevaihtomme on noin 20M€ ja palveluksessamme on noin 150 työelämän asiantuntijaa.

Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Rastor-instituutti aloitti toimintansa tammikuussa 2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst.
Tehtävätaso
Johto ja esimiestehtävät
Toimiala
Konsultointi/valmennus; Koulutus/opetus; Toimistotyö
Kaupunki tai kunta
Turku; Tampere
Sijainti
Pirkanmaa; Varsinais-Suomi
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
30.9.2021 12:00
Haku päättyy
13.10.2021
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Heidi Martiala-Welin
Työpaikan numero
22724
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.