Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Account Manager
Lahti

Eilakaisla on suomalainen perheyritys ja olemme kohta 50 toimintavuoden aikana vakiinnuttaneet asemamme yhtenä ammattitaitoisimpana ja tunnetuimpana henkilöstöalan toimijana. Haemme nyt Tampereen toimistollemme aktiivista ja nälkäistä Account Manageria. Pääset työssäsi auttamaan Pirkanmaan ja Päijät-Hämeen alueiden asiakasyrityksiämme heidän rekrytoidessaan uusia työntekijöitä sekä tarjoamaan HR palveluita. Tarjoamme suorittavasta tasosta yritysjohtoon kaikki rekrytointiin liittyvät palvelut, henkilöarvioinnit, vuokraus-, suorahaku- ja uudelleensijoituspalvelut. Tutustu yrityspalveluihimme tarkemmin osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/yrityspalvelut.


Etsimme iloiseen, tuloshakuiseen ja kehittyvään tiimiimme Lahden talousalueelle Account Manageria.


Account Managerina olet vastuullinen omasta asiakassalkustasi. Töihisi kuuluu vahvasti olemassa olevien asiakkuuksien kasvattaminen, sekä uusasiakashankinta. Prospektointi ja potentiaalisten asiakkaiden tunnistaminen, sekä oikeiden ratkaisuehdotuksien tekeminen asiakkaan tarpeiden pohjalta.  Asiakastapaamiset hoidat ammattimaisesti virtuaalisesti, sekä kasvokkain.

Menestyäksesi tässä tehtävässä sinulla täytyy olla näyttöjä ratkaisumyynnistä. Olet ehtinyt jo ehtinyt ansaita kannukset toimialalta, sekä myynti- ja asiakastyöstä, sekä Sinulla on halua lähteä rakentamaan itsenäisesti uutta kauppaa Eilakaislalle. 
Lisäksi olet luonteeltasi ja työotteeltasi vakuuttava, tuloshakuinen, kunnianhimoinen ja asetat itsellesi korkeita tavoitteita. Tiimipelaamista unohtamatta. Nautit tavoitteiden täyttymisestä ja kaupan syntymisen tuomista palkinnoista.


Olet tärkeä osa Kesken (Lahden ja Tampereen) tiimiämme, sekä kuulut valtakunnalliseen myyntitiimiin. Yhteisöllisyys on vahva arvo tiimeissämme ja teemme yhteistyötä myös eri toimipisteiden välillä, toisiamme tukien. Pääset työssäsi tutustumaan eri yritysten toimintaan ja auttamaan heitä henkilöstöresurssointiin liittyvissä asioissa. Asiakkainamme on niin paikallisia pk-yrityksiä, kotimaisia konserneja kuin kansainvälisiä pörssiyrityksiä.

Eilakaisla työnantajana tarjoaa sinulle parhaat työkalut sekä huippuunsa hiotut prosessit: Leedfeederin, Vainun, Hubspotin, CRM:n, somenäkyvyyden ja paljon muuta.
Kilpailukykyisen palkan päälle työsuhde-etumme ovat kattavat. Tarjoamme sinulle mm. monipuolisen työterveyshuollon, lounas- ja virikeseteleitä sekä palkitsemista eri muodoissa.
Digitaalisten välineiden tuomien joustomahdollisuuksien avulla sovitat työ- ja vapaa-aika sinulle sopivaksi. Lisäksi saat mukavan paikan olla töissä talossa, jossa henkilöstö viihtyy tutkitusti hyvin!  


Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalla Henna Kauppinen, puh. 050 4645290 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 31.10.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

.


Tehtävätaso
Suorittava taso
Toimiala
Asiakaspalvelu/palvelu; Myyntitehtävät
Kaupunki tai kunta
Lahti
Sijainti
Päijät-Häme
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työaika
Päivätyö
Haku alkaa
4.10.2021 13:00
Haku päättyy
31.10.2021
Paikkojen lukumäärä
1
Tästä työpaikasta vastaa
Henna Kauppinen
Työpaikan numero
32426
Työpaikan luonne
Rekrytointi

Kysy minulta lisää

Ota yhteyttä!

​​​Hei, minä vastaan tästä rekrytoinnista!
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Muista liittää viestiin työpaikan numero.